oktatás, tanítás, képzés, konzultáció, siker, pénz, karrier - pénzügyi kreativitásnövelés és helyreállításAz élő mátrix
Színpadi Modor - Meghallgatás
A kommunikációról
Az éneklés alapjai
Hallgatóink mondták
Feltöltött videók
Portré
Kapcsolat
Fórum
Galéria
WebáruházShare |
Oszd meg, mentsd el! - TurboBookmark.com

 

A KOMMUNIKÁCIÓS KÉPESSÉGEK FEJLESZTÉSE
 

Egy ember kommunikációs képessége jelentheti a különbséget siker és kudarc között az élet bármely területén.

Gondolja át, hogy az Ön által ismert emberek, akik sikeresek, általában jobb kommunikációs képességgel rendelkeznek, mint akik kevésbé sikeresek.

A kommunikáció nem csak egy mód, hogy boldoguljunk az életben, hanem maga az élet ütőere!

Ez több-ezerszer fontosabb tényező bárminél az élet megértésében!

 

Ösztönösen tiszteljük a nagyszerű művészeket, festőket vagy zenészeket, és a társadalom egésze úgy tekint rájuk, mint a nem egészen átlagemberekre. És nem is azok. De a kommunikáció megértése és képzett használata nem csak a művészeké, hanem bárkié.

Ha behatóbb pillantást vetünk a kommunikáció teljes témakörére, alighanem arra a felfedezésre jutunk, hogy nagyon kevesen vannak körülöttünk olyanok, akik valóban helyesen és jól tudnak kommunikálni, viszont sokan, akik azt hiszik, hogy jól kommunikálnak, pedig nem azt teszik.

Mint mindennek a kommunikációnak is megvannak a törvényszerűségei, szabályai.

 

 A helyes kommunikáció, megoldás bármely emberi problémára!
 

KOMMUNIKÁCIÓS KÉPESSÉGEK FEJLESZTÉSE tehát elengedhetetlenül fontos bármelyikünk számára!

 

Milyen az ideális állapot?

 

muveszkepzo

 

Emberi kapcsolatait művészi fokon kezeli? Hogyan kapcsolódik a minőségi  kommunikáció, bármely célja eléréséhez? Rendelkezik a készséggel, hogy nyugodtan üljön és megerőltetés nélkül figyeljen? Meghallgatják és megértik Önt? Jó érzéssel hallgat meg bárkit és megérti Őt? Könnyedén beszél bárki előtt? Feszültség nélkül tartja előadásait? Magabiztosan indít el kommunikációt bárkivel, bármikor, bármiről? Mit gondol, hogy a minőségi kommunikáció készségévnek elsajátításával, milyen hatással lehet egyéni-, családi életére, munkájában elért eredményeire, sikereire? El tudja képzelni, hogy mindez a képesség készség szinten elsajátítható?

 Ezzel szemben milyen a valóság?

 

muveszkepzo

Ön ért, és megért másokat? Érti és megérti Önt gyermeke, férje, felesége, kollégája, vezetője vagy akár üzleti partnere? Megpróbált már olyan valakivel beszélgetni, aki nem figyelt Önre? Hogyan kezeli, amikor mindenáron beszélgetni akarnak Önnel, de éppen ezer-zsongással telve a feje? Fáradtsággal, kínlódva végzi feladatait, gyötrődve, stresszesen görgeti őket maga előtt? Zavarban van, ha emberek előtt kell beszélnie, előadást kell tartania, ilyenkor izzad, stresszel? Bizonytalan mit is tegyen, amikor el kell indítania, vagy le kell zárnia egy kommunikációt? Milyen hatással van ez az állapot az Ön életére, a családja életére és munkájának eredményeire?

  Mit gondol, kellene ezen változtatni?

Mi lesz, ha ez így marad?

Megvalósulnak álmai?

 

Sikeres és boldog lesz, vagy talán sikertelen és boldogtalan?

Mit kellene tenni? Rontani ezen vagy javítani?

 Mit gondol fentebb írtak, másnak is okozhatnak nehézséget, problémát?

Amennyiben másoknak is okoznak problémát, elképzelhetőnek tartja,

 hogy azokra megoldás is született? 

 A kommunikációval kapcsolatos kérdéseket ezelőtt soha sem elemezték!

  Az ok-okozati összefüggéseket soha sem magyarázták meg nekünk!

muveszkepzo

 

Ma már van megoldás!

 

  A KOMMUNIKÁCIÓS KÉPESSÉGEK FEJLESZTÉSE!

Két nap alatt elsajátíthat jó néhány készséget, amely segítheti Önt a kiegyensúlyozott kommunikációban!
 Megtanulhatja a minőségi kommunikáció alapjait!
Gyakorlatban válhat mesterévé a kommunikációs technikáknak!
 MAGABIZTOS, MŰVÉSZI KOMMUNIKCIÓVAL

 SIKERESEBB ÉS BOLDOGABB LEHET AZ ÉLETBEN!

    

     Ne halogassa döntését, gyorsan töltse ki a jelentkezési lapot!Nehogy elkezdjék úgy gondolkodni, mint ahogyan itt, a következőkben ecsetelem!!! 

  "Kommunikáció?! Na, köszönöm! Divattéma! Blöff! Ki ne tudna kommunikálni? Már a kisgyerek megtanul beszélni, kifejezi érzéseit s keresztülviszi akaratát bármin! Minek ezzel felnőttként foglalkozni? Felkészült szakember vagyok! Tudom, mit akarok! Tudom, hogy jó az elképzelésem, nyerő az ötletem! "

 
Tudnia kell azonban mindenkinek, hogy eredményeink igazolják vissza, hogy mennyire helyesen, vagy helytelenül kommunikálunk. Ha bárkinek ismerősek a következő mondatok, ott lehet, hogy van még mit fejleszteni: "Miért maradtam ma megint alul a vitában? Miért nem az én javaslatomat fogadták el a munkatársaim? Ezerszer jobb az én megoldásom. Miért nem látták ezt át? Mit csinálok rosszul?"
 

Ismerősek fenti gondolatok? Tudjuk, hogy nem is olyan egyszerű helyesen, hatékonyan és mégis kényelmesen kommunikálnunk, akár szülő-gyermek- párkapcsolatban vagy munkahelyen beosztott, vezető, üzletember és bármely szakterület dolgozói vagyunk, akik emberekkel foglalkoznak.

 Célszerű tehát megértenünk azokat a mechanizmusokat, amelyektől nehéz a kommunikáció, de  egyúttal  tisztában lehetünk a nehézségek okainak a felismerésével és kiküszöbölésével is.

 Egy olyan útra léphet fel velünk, ahol könnyedén, játékosan és örömmel készülhet a  kommunikációs képességek fejlesztésére!

 Elmondhatatlan boldogságérzés tölti el az embert, amikor megérti a stílus és beszédmodor helyes megválasztásának törvényszerűséget, a hallgatás és a megszólalás helyes arányait, akár  a kulturált vitatkozást, vagy felismer és kezelni tud bármilyen emberi érzelmi indíttatást.
 

A KOMMUNIKÁCIÓS KÉPESSÉGEK FEJLESZTÉSE nem, holmi okos tanácssorból áll, hanem könnyed tanulás, amelyet megértés követ, sok-sok gyakorlással.

 

Azért szeretnék találkozni Önnel is, hogy elmondhassuk, hogy együtt, közösen  értük el azt az emberhez még méltóbb, egyre boldogabb és sikeresebb életet, amelyet előtte álmodni sem mertünk!


                               muveszkepzo

 

                                                      Találkozzunk!

 

Szeretettel várjuk!

  

 

 

 

 

 

 www.muveszkepzo.sokoldal.hu
Tetszett ez az oldal? Mutasd meg az ismerőseidnek is!